söndag 7 december 2008

Årets jultävling!

Hej alla glada!


Nu är det äntligen dags för årets jultävling! Årets tema är pepparkakor.


Reglerna är enkla. Kolla på bilderna (vissa är vända i "fel" vinkel för att göra det lite knivigt) och lista ut vad det är för motiv på pepparkakorna. Min familj har nämligen alltid haft en tradition av att samla på märkliga formar och med åren har det blivit en trevlig samling utöver de traditionella gummorna och gubbarna. När du så tittat färdigt så författar du ett mail till vardagens_mysterium@hotmail.com där du listar de figurer du har identifierat samt svarar på utslagsfrågan.


Maila senast den 17:e december klockan 24.00 för att kunna vara med och tävla om det fantatsiska priset som ni läsare har varit med att rösta fram på Vardagens Mysterium, nämligen ett detektivkit. Kitet kan med fördel vara en ultimat julklapp om vinnaren inte vill behålla det själv. Tydligen går det en trend bland bloggar att för att kunna delta i en tävling så måste man länka till bloggen i fråga på sin egen sida. Detta behöver ni inte göra, men om ni vill så vore det ju alltid trevligt. :)


OBS! Tyvärr får inte de som nyligen varit hemma hos oss och ätit våra hemmabakade pepparkakor (jajamensan, vi gjorde egen deg!) delta.








































































UTSLAGSFRÅGA
: Hur många gram vägde pepparkaksdegen innan den kavlades ut?
Lycka till!

Och tänk på att det inte går att lägga kommentarer på detta inlägg. Alla tävlingsbidrag måste mailas!