onsdag 1 oktober 2008

Ännu en LO

Återigen har jag kunnat använda Maja Designs papper i en LO! Bandet och Life-dekalen kommer från en pysseltidning inhandlad i England. Såg att Magnoliga hade en sneak peek på sin julkollektion och jag är såååå nära på att upphäva min scrapinköpssförbud som gäller till efter jul (fast egentligen gäller det ju papper och dekorationer, så några stämplar till skadar ju ingen.... mer än min plånbok).


4 kommentarer:

Christel sa...

Hej!
Tack för kommentaren på min blogg!
svaret på din fråga om jag har ngn mall till accordingkortet är nej. Men det är lätt att göra. Maila mig din adress så skickar jag en enkel beskrivning.
christel.jonsson@skola.bromolla.se

Matilda sa...

Christel >> o tack!

stella sweden sa...

De är så fina, dina kort, jag har ju ett minsann på riktigt o det är ju ett julmotiv så jag hade det på väggen ett tag...men snart så åker det upp igen!
Hur lång tid tar det för dig att göra ett? Blir så inspirerad att göra egna!

Matilda sa...

Stella >> Du är allt go du! Det beror lite på hur mycket plojs det är med kortet. Säg i runda slängar en timme. Motivet ska stämplas, färgläggas, papper ska skäras, vikas, chalkas... och så ska allt sättas ihop... Fast jag brukar "fuska" lite, hittar oftast snygga layouter och skissar på andras bloggar som jag inspireras av :)
Hade varit kul att få se något alster av dig!! Du är ju konstnärligt lagd!