söndag 6 januari 2008

Första scrapbooklayouten

Har visst inte lagt upp några layouts här på bloggen än. Det är ju lite knepigt det där med att lägga ut bilder på folk så för att lösa det tar jag bort alla ansikten och särskilda kännetecken från mina alster innan publicering.

Idag fick jag för mig att jag skulle göra upp en målsättning inför 2008, som jag lite inofficiellt har utsett till scrapbookingens år här hemma. Det har börjat bra! På årets första vecka har jag faktiskt hunnit med fyra LOs! Det är nog fler än vad jag gjort det senaste kvartalet... I den här målsättningen så jag beslutat mig för att skaffa ett eget album som bara är mitt och i det behöver jag inte ha något särskilt tema, vilket kan vara befriande.

Den här layouten kommer få vara framsida. Den är gjord med flit för att se ut som en sketch, lite klottrig så där som en skiss brukar vara. Det finns tro't eller ej en djupare tanke bakom detta! I början av året kan man aldrig veta hur de kommande tolv månaderna ska bli, det enda man har är planer, en skiss på hur det kan komma se ut. Så först den 31 decmeber 2008 kan jag summera året och se om jag levt upp till målsättningen, och då kan jag göra en mer "ordentlig" LO av det (kanske efter skissen till och med).


Har använt mig av fyra olika sorters stämplar. Hjärtat är från Hänglar och Stänglar, flickan från Magnolia, blåklockan från Reprint samt mönster stämpeln från Panduro.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh, jag vill också göra en scrapbook...

Matilda sa...

Det är jättekul så det tycker jag du ska göra! :D Problemet är bara att man inser att man "måste" ha det och det, och så ser man någon som använder sig av de sakerna... och vips har man flera lådor fulla med olika dekorationer och papper...