söndag 2 december 2007

Lucka ett

Visserligen var det dags för första lucköppningen i adventskalendern (som jag faktiskt inte har någon av iår) igår, men en dag hit eller dit gör väl ingenting! Här kör vi smygöppning av bloggen i stället! Med smygöppning menar jag att den här bloggen inte riktigt öppnat officiellt än...


I normala fall håller jag till på Vardagens mysterium men kände att det var dags att ge utrymme för min kreativa och påhittiga sida. För tillfället pågår en julkortsverkstad hemma i vardagsrummet och så småningom kommer alsterna poppa upp här på bloggen. Så länge får ni hålla till godo med sporadiska uppdateringar och gamla alster.


Jag ber i förväg om ursäkt för mina bristande fotokunskaper, det vill säga att kvaliten på fotona som läggs upp här kommer att skifta. Dessutom är jag också väldigt dålig på att hålla reda på vilka material jag använt, men undrar ni så lämna en kommentar så luskar jag ut det!


Så, dags att öppna lucka ett!
Ett kort med enkelt upplägg. Det ljusare lila papperet är blommönstrat och tillhör nog mina absoluta favoriter. Bokstäverna är tags i trä som jag fann på en hobby-outlet i Canada i somras.
Tills nästa gång då... :)

2 kommentarer:

Nette sa...

Hej du! Jag ser att du tog steget och startade en till blogg och det är ju bra - nu finns det ytterligare en rolig sida bland mina favoriter! :)

Matilda sa...

Hej Nette! Kul att du hittade hit :D