torsdag 11 juni 2009

Enkelt examenskort med Maja Design-papper

Tappade all inspiration när jag skulle göra ett examenskort härrom dagen. Jag visste vilken vikning och vilka mönstrade papper jag skulle använda mig av men sen tog det stopp. Efter ett litet tag insåg jag att det skulle inte vara så mycket pråligt utan endast ett enkelt kort utan för mycket dekorationer. Och det blev finast så, det är ju ändå budskapet som var det viktigaste.


Älvan är ett klistermärke från Once Upon a Time-serien. De mönstrade papperna är så klart Maja Design. Bokstäverna är Rub-ons, även dem med älvor på.

På måndag är det sommarlov (läs: ofrivillig arbetslöshet) så förhoppningsvis ska jag under 2½ månad hinna göra något av alla projekt som finns i huvudet...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du gör så himla fina kort, jag får massor med idéer till att göra själv :).
Men jag är ju så infernaliskt dålig på att ge bort kort när jag kan göra det, så de ligger i drivor hemma :OP Kanske inte riktigt, jag har stoppat mig själv från hejdlöst pyssel för vi har det inte så stort, men ändå, korten har blivit lite för många. Jag efterlyser fler tillfällen för kortgivning!
/Sarisen

Matilda sa...

Sarisen >> Vad nyfiken jag blir! Nu vill jag se alla dina fina kort! :)
Om du får för många kan du ju sälja dem och få in en liten slant :)

Anonym sa...

:)Mina kort e liksom lite som mer recykling och man tager vad man haver i pyssellådan, inte så fina så de går att sälja, skulle jag tro. Men jag e rätt nöjd med en del som sagt. Får la se till att hitta ett ställe att klistra in någon bild. Jag e inte så bra på hur man gör sånt :)/Sarisen